Til forsiden
Forside Profil Kontakt
LÆS MERE OM:
Vitrineskabe - Galleri

Elegante og holdbare informationstavler, reklameskabe og byinventar

Informationstavler og reklameskabe

 

 

 

Reklame- og informationstavler er et velkendt fænomen i det danske bymiljø. Vitrineskabe og informationstavler fra Vitincom lever op til de æstetiske krav, mange stiller til informationstavler, og er samtidig udviklet til at modstå det danske klima. I designet er der lagt vægt på, at det er budskabet og ikke tavlerne i sig selv, der skal lægges mærke til.
 
Vores produktprogram omfatter vitrineskabe og informationstavler til vægmontering og til montering på fritstående på standere. Mange af modellerne kan leveres med belysning.
 
Informationsskabene er vejrbestandige, sikret mod kondens, lette at anvende og udstyret med sikkerhedslås, der begrænser hærværk.
 
Klik på billederne herunder og se flere eksempler.
 
 Se eksempler på vitrineskabe fra Vitincom   Se eksempler og detaljer på vitrineskabe fra Vitincom    

 

Byinventar
Har du eller dine kunder brug for cykelstativer, bænke, hegn, adgangsbegrænsning eller anden form for byinventar, kan vi tilbyde dig et komplet produktprogram i tidssvarende design og allerhøjeste kvalitet fra Procity.
 

 

De gennemgående materialer er rustfrit stål, aluminium og jern, der enten galvaniseres eller lakeres i disse RAL-farver:

 

Vi viser her udvalgte eksempler på Procitys produkter. Vi sender dig gerne Procitys samlede katalog. 

 

 
Kontakt os for priser og yderligere information på 4028 7018 eller send os en mail på skilte_@_signmark.dk med en beskrivelse af dine ønsker.
DANSK SKILTE IMPORT Lærkevej 37A, Hou
8300 Odder
Telefon 40 28 70 18
Mail: skilte_@_signmark.dk