Elegante og holdbare informationstavler, reklameskabe og byinventar

Informationstavler og reklameskabe

Reklame- og informationstavler er et velkendt fænomen i det danske bymiljø. Vitrineskabe og informationstavler fra Vitincom lever op til de æstetiske krav, mange stiller til informationstavler, og er samtidig udviklet til at modstå det danske klima. I designet er der lagt vægt på, at det er budskabet og ikke tavlerne i sig selv, der skal lægges mærke til.

Vores produktprogram omfatter vitrineskabe og informationstavler til vægmontering og til montering på fritstående på standere. Mange af modellerne kan leveres med belysning.

Informationsskabene er vejrbestandige, sikret mod kondens, lette at anvende og udstyret med sikkerhedslås, der begrænser hærværk.

Signmark pyloner

De elegante, ellipseformede eller plane pyloner opbygges individuelt efter dine mål og produceres af 2,5 mm søvandsbestandig aluminiumsplade, som klippes på mål inden overfladebehandling. Det sikrer flot finish og lang holdbarhed.

 

Byinventar

Har du eller dine kunder brug for cykelstativer, bænke, hegn, adgangsbegrænsning eller anden form for byinventar, kan vi tilbyde dig et komplet produktprogram i tidssvarende design og allerhøjeste kvalitet fra Procity.

De gennemgående materialer er rustfrit stål, aluminium og jern, der enten galvaniseres eller lakeres i disse RAL-farver:

Vi viser her udvalgte eksempler på Procitys produkter. Vi sender dig gerne Procitys samlede katalog.

Kontakt os for priser og yderligere information på 40 28 70 18 eller send os en mail på email med en beskrivelse af dine ønsker.